• Gyártó: Sony
 • Szállítási idő: 8-15 munkanap
 • Raktárkészlet: Külső raktáron - irásos megrendelés alapján
Bruttó ár803 600 Ft
Nettó ár632 756 Ft

A kifejezés elérhető szabadsága

A kimagasló képalkotási szabadság és a nagy sebesség kompakt vázba sűrítve – az α7 III biztosítja mindazt a teljesítményt, precizitást és rugalmasságot, ami az élet megismételhetetlen pillanatainak tetszés szerinti rögzítéséhez szükséges.

 

Drámaian javított képminőség

Drámaian javított képminőség

Bővebben

Célozzon jelentős AF-teljesítménnyel támogatva

Célozzon jelentős AF-teljesítménnyel támogatva

Bővebben

Sorozatfelvétel-készítés akár 10 képkocka/mp sebességgel

Sorozatfelvétel akár 10 képkocka/mp sebességgel2

Bővebben

Valósághűbb videók 4K HDR képminőséggel

Valósághűbb videók 4K HDR3 4 képminőséggel

Bővebben

Fényképezés fokozott megbízhatósággal

Fényképezés fokozott megbízhatósággal

Bővebben

Továbbfejlesztett képminőség

Jelenetek megörökítése valósághű részletességgel

Új fejlesztésű, hátsó megvilágítású képérzékelő és továbbfejlesztett képfeldolgozó rendszer szolgálja ki a különféle fényképezési igényeket olyan minőségi képalkotási funkciókkal, amelyeket csak Full Frame fényképezőgép nyújthat.

Új érzékelő, továbbfejlesztett képfeldolgozó

A legújabb technológia hihetetlen adatfeldolgozási sebességre képes

A 24,2 megapixeles5 Exmor R™ CMOS-érzékelő új verziója már hátsó megvilágítású, továbbá a legújabb BIONZ X™ képfeldolgozó motorral és felhasználói LSI-vel készül. Az ezzel a kombinációval elérhető adatkiolvasási sebesség kétszeres6, az adatfeldolgozási sebesség pedig 1,8-szeres6.

 

 

 

 

 • Exmor R CMOS-érzékelő és képfeldolgozó
 • Hátsó megvilágítású szerkezet

Kevesebb zaj a nagy felbontású képeken

Akár 1,5 fokozatnyi6 javulás a képminőségben

A normál ISO-tartomány az ISO 100 – ISO 51 200-ra bővült (állóképeknél ISO 50 – ISO 204 8007-ig kiterjeszthető), a részletvisszaadási és a területspecifikus zajcsökkentési technológia megőrzi a képek részletgazdagságát, és kiszűri a zajt. Nagy ISO-érzékenység mellett fotózhat anélkül, hogy aggódnia kellene a zaj vagy a képminőségromlás miatt.

 

 

 

 

 

 

 • Kevesebb zaj, több részlet
 • Széles dinamikatartomány
 • Pontos színvisszaadás
Stabilabb felvétel 5 tengelyes képstabilizálással

Stabilabb felvétel 5 tengelyes képstabilizálással

A legújabb precíziós stabilizálás stabilizáló egységgel, giroszkópos érzékelőkkel és algoritmusokkal 5,0 fokozatnyi9 zársebességjavulást ér el olyan rendszerben, mely ötféle fényképezőgép-mozgást tud kompenzálni sokféle objektívvel, és kiváló teljesítményt nyújt.

14 bites RAW-adatkimenet a gazdag átmenetekhez

14 bites RAW10-adatkimenet a gazdag átmenetekhez

A természetesebb átmenetekhez a legújabb BIONZ X képfeldolgozó és felhasználói LSI a képjeleket 16 bites formátumban dolgozza fel. A processzor 14 bites RAW10-adatkimenetet is lehetővé tesz akár csendes vagy sorozatfelvételi módban11 is.

[1] Képérzékelő [2] A legújabb nagy sebességű felhasználói LSI [a] 16 bites képfeldolgozással

Célozzon jelentős AF-teljesítménnyel támogatva

4D FOCUS – továbbfejlesztett AF-teljesítmény

Az AF-teljesítmény javult az α9 esetében is megvalósított AF-fejlesztésekkel és azok optimális alkalmazásával, így ha az α7 III megtalál egy kiszámíthatatlanul mozgó témát – például mozgásban lévő táncost, bokszolót vagy vadállatot –, nem veszíti el egykönnyen.

[1] Fázisérzékeléses AF-lefedettség (693 pont) [2] Kontrasztérzékeléses AF-lefedettség (425 pont)

4D FOCUS: Lenyűgözően széles fedettség

693. Rendkívül sok fázisérzékeléses AF-pont

Ez a fényképezőgép 693 fázisérzékeléses AF-pontot12 használ, amellyel a képterület kb. 93%-át lefedi, továbbá 425 sűrűn elhelyezkedő, kontrasztérzékeléses AF-pontot13 a jobb fókuszteljesítmény érdekében.

 

 

 

 

 

 

 • Széles autofókusz-terület
 • Nagy AF-sebesség
 • Folyamatos AF-követés
4D FOCUS

További részletek a 4D FOCUS technológiáról

Bővebben

Megbízható AF akár –3 Fé fényerőig

Megbízható AF akár –3 Fé15 fényerőig

Fejlett AF-algoritmusok segítik az AF funkció kimagasló precizitását akár –3 Fé15 megvilágításig – megbízhatóbb autofókusz a sötét jeleneteknél is.

A fókuszsík-fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívekkel használható

A fázisérzékeléses AF A-bajonettes objektívvel használható16.

A 693 pontos fókuszsík-fázisérzékeléses AF nem csupán széles területet fed le, illetve képes azonnali reagálásra – mindezek mellett nagy követési teljesítményt nyújt az LA-EA3 közgyűrűvel rögzített, A-bajonettes objektíveknél is.16

Örökítse meg a szemeket, és lásson a lelkekbe

Az Eye AF forradalmasítja a portréfotózást

Az α7 III esetében az Eye AF használható AF-C módban is a gyors, hatékony szemészleléshez/követéshez az állóképek készítésénél. Az optimális fókusz könnyedén megtartható a mozgó témákon is, ami teljesen átalakíthatja a portrékészítés világát.

Akár részlegesen fedett arc esetén is

Akár részlegesen fedett arc esetén is17

Akár lefelé nézéskor is

Akár lefelé nézéskor is17

Háttérfényben is

Háttérfényben is17

További részletek az Eye AF funkcióról

Fókuszvezérlés érintőképernyőn

Fókuszvezérlés érintőképernyőn

Az α7 III eszköztárában megtalálható a Touch Focus, valamint az Touch Pad funkció – általa ujjheggyel mozgathatja a fókuszkeretet a képkereső használata közben.

AF a fókusznagyítóban

AF a fókusznagyítóban

Automatikus élességállítás a fókuszterületet képkeresőben/monitoron való nagyítása vagy kicsinyítése során, az autofókuszt követően a nézet nagyítható. Ideális kisebb területekre fókuszáláskor, és precíz fókuszteljesítményt igénylő fotózásoknál.

Sokoldalúbb általános AF-beállítások

Sokoldalúbb általános AF-beállítások

Az állóképek AF-követési érzékenysége 5 fokozatban állítható. Az AF-területek/pontok változtathatók a fekvő és az álló tájolás közti váltáskor. A fókuszpont-beállításokat hozzá lehet rendelni egyéni gombokhoz.

Ragadja meg a fontos pillanatokat

Gyors sorozatfelvétel örökítheti meg a pillanat varázsát

Az α7 III képes akár 10 képkocka/mp sorozatfelvételre AF/AE követéssel2, és akár 8 képkocka/mp sorozatfelvételre élőnézetes módban fotózáskor. A fényképezőgép emellett támogatja a néma felvételkészítést18 is legfeljebb 10 képkocka/mp sebességgel, AF/AE-követéssel, maximális felbontás mellett.

Magabiztosságot megalapozó sorozatfelvétel

Magabiztosságot megalapozó sorozatfelvétel

Rögzítse a zajló eseményeket akár 10 képkocka/mp – élőnézetes módban max. 8 képkocka/mp – sebességgel AF/AE-követéssel2. Legfeljebb kb. 177 JPEG-kép (standard), 89 tömörített RAW-kép vagy 40 tömörítetlen RAW-kép rögzíthető egyetlen sorozatfelvétel19 keretében.

Sorozatfelvétel teljes csendben

Sorozatfelvétel teljes csendben

Ez a fényképezőgép zajtalan fényképezésre18 képes 10 képkocka/mp képkockasebességig AF/AE-követés2 mellett. A csend kiemelten fontos természetfotózásnál, hiszen egy apró nesz is elveheti a tökéletes felvétel esélyét.

Villódzásmentes fényképezés

Villódzásmentes fényképezés20

A mesterséges fényforrások villódzását észleli a rendszer, és a zár időzítésével minimalizálja a lehetséges exponálási és színezettségi egyenetlenségeket a nagy zársebességgel készített fotóknál, illetve a sorozatfelvételek képei között.

Jobb működés sorozatfelvétel közben

Jobb működés sorozatfelvétel közben

A sorozatfelvétel közben rögzített képek megtekintése, törlése, illetve védelme gyorsan végrehajtható. Az adatírási műveletsor közben is elérheti a menüképernyőt, és módosíthat beállításokat21, illetve kezelheti a felvételek lejászását.

Valósághűbb, kifejezőbb videók

Nagy felbontású 4K HDR3 4

Új lehetőségként lenyűgöző 4K videókat3 rögzíthet 2,4-szeres22 túlmintavételezéssel, továbbá elérhető az új HLG (Hybrid Log-Gamma)4 képprofil, amely támogatja az azonnali HDR-munkamenetet.

Videó lejátszása

Képfelbontás kompromisszumok nélkül

Képpontkiolvasás képponteldobás nélkül a nagy felbontású 4K videókhoz3

A képponteldobás nélküli, teljes képpontkiolvasás 35 mm-es Full Frame mód biztosítja a 4K videókhoz (QFHD: 3840 × 2160) minimális adatmennyiség kb. 2,4-szeresének22 rögzítését minimális moiré és egyenetlenségek nélkül. Választható „Full frame” vagy „Super 35 mm” mód. A 4K rögzítés3 az XAVC S formátumban akár 100 Mb/s bitrátával.

 

 

 

 • Nagy felbontású 4K videók
 • Gyors hibrid AF
HLG (Hybrid Log-Gamma) azonnali HDR-munkamenethez

HLG (Hybrid Log-Gamma)4 azonnali HDR-munkamenethez

Új HLG-képprofil támogatja az azonnali HDR-munkamenetet. A HLG képmódban rögzített videók valósághű látványt nyújtanak minimális fekete-összeolvadással és beégett csúcsfénnyel (ami rontaná az átmeneteket és a felbontást), fényelés nélkül.4

[1] Jelentős rugalmasságot biztosít a képek tetszés szerinti (színelést igénylő) finomhangolásához.
[2] Azonnali jó minőségű kép (színelés nem szükséges).  

Támogatja az S-Log3 funkciót, valamint a lassított és a gyorsított felvételt

S-Log3, lassított és gyorsított felvétel23

Az S-Log3 javítja az átmeneteket az árnyékoktól a középtónusokig, és akár 14 fokozatig képes bővíteni a dinamikus tartományt. Az 1–120/100 képkocka/mp24 választható képkockasebesség 60× gyorsított felvételtől az 5× lassított felvételig használható.

Fényképezés fokozott megbízhatósággal

Megbízható funkciók és működés kompakt vázban

Az α7 III kezelhetőségét sikerült tovább javítani a felvételkészítés közben is villámgyors vezérléssel, a káprázatosan tiszta képet adó Tru-Finder képkeresővel, a sokoldalú kapcsolatkezeléssel és a megnövelt felvételkészítési időtartammal (különféle energiaforrásokról), valamint a strapabíró kivitel és a nedves és poros környezettel szembeni fokozott védelem együttesével.

Hosszabb fotózás az akkumulátorcserék között

Hosszabb akkumulátoros üzemidő a profibb használathoz

Az α7 III kb. 2,2-szer hosszabban használható NP-FZ100 akkumulátorral, mint NP-FW50 akkumulátorral, így akár nagyjából 710 fényképet25 is készíthet egyetlen feltöltéssel. BC-QZ1 akkumulátortöltővel a töltés is gyorsabb, mint USB-kábelen keresztül.

Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás

Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás

Két adattároló-aljzatával – amelyek egyike a gyors adatírás érdekében UHS-II-kompatibilis – az α7 III képes párhuzamosan vagy késleltetve rögzíteni külön RAW/JPEG képadatokat és állóképeket/videókat, valamint másolni az adatokat a kártyák között.

Saját menü: gyorsabb út a kedvencekhez

Saját menü: gyorsabb út a kedvencekhez

Akár 30 gyakran használt elemet is társíthat az új Saját menühöz azonnali elérés céljából. Létrehozhatja és testre szabhatja a kifejezetten az Ön igényei szerinti menüt.

Értékelési funkció

Értékelési funkció

A programozható gombhoz társított értékelési funkcióval 1-től 5 csillagig értékelheti az elkészült fényképeket a visszajátszási képernyőn – bármikor, azonnal.

Gyors adatkapcsolat a munkafolyamatokhoz

Gyors adatkapcsolat a munkafolyamatokhoz

Az USB 3.1 (1. generációs) szabvánnyal kompatibilis USB Type-C™26 port révén a nagy sebességű PC Remote adattovábbítás gyors és problémamentes, így könnyedén kezeli a PC-megosztásos felvételkészítéskor keletkező, nagy méretű fájlokat.

 • Elölnézet
 • Hátulnézet
Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Imaging Edge™ Remote, Viewer és Edit

Dobja fel a fotókat Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatja és felügyelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat nagy képtárakból; Edit: RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW-fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.29

Bővebben

Capture One (for Sony)

Capture One (Sonyhoz)30

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít. 

Bővebben

α7 III felhasználóknak

LÁTOGASSON EL A WEBOLDALRA

Sony I Fényképezőgép-csatorna

Sony I Fényképezőgép-csatorna

Nézze meg a Sony mintafilmjeit

LÁTOGASSON EL A WEBOLDALRA

α objektívek

α objektívek

Nézze meg a Sony α objektívjeinek válogatását

Sony l FotógalériaLink

Sony l Fotógaléria

2019/2020 EISA-díjnyertes

AJÁNLATOK ÉS PROMÓCIÓK

Regisztrálja termékét a MySony oldalon 1 év kibővített garanciáért.Link

Regisztrálja termékét a MySony oldalon 1 év kibővített garanciáért.

Ösztönző történetek, tippek és trükkök >

Ösztönző történetek, tippek és trükkök >

Vlogolás a Sonyval >

Vlogolás a Sonyval >

#SonyAlphaAnimalPortrait

#SonyAlphaAnimalPortrait

Nézze meg a győzteseket >

MŰSZAKI ADATOK ÉS FUNKCIÓK

Teljes egészében megújult képérzékelő és képfeldolgozó rendszer teszi még jobbá a képminőséget. Fokozott általános AF-teljesítmény, negy sebességű sorozatfelvétel akár 10 képkocka/mp2mellett, 4K3 videorögzítési képesség, és jelentősen továbbfejlesztett kezelhetőség az α7 II géphez képest – még több fontos pillanatot örökíthet meg.

 •  

  24,2 MP-es5 35 mm-es Full Frame CMOS-érzékelő hátsó megvilágítású kialakítással

 •  

  Az érzékenységi tartomány felső határa ISO 51 200 (ami állóképeknél ISO 50 – 204 800-ig bővíthető)

 •  

  Fast Hybrid AF 693 fázisérzékeléses, illetve 425 kontrasztérzékeléses AF-ponttal

 •  

  Nagy sebességű, akár 10 képkocka/mp2-es sorozatfelvétel AF/AE-követéssel

 •  

  4K HDR3 4 videorögzítési képesség

OBJEKTÍVKOMPATIBILITÁS
Sony E bajonettes objektívek
ÉRZÉKELŐ TÍPUSA
35 mm-es Full Frame (35,6×23,8 mm), Exmor R CMOS-érzékelő
PIXELEK SZÁMA (VALÓDI)
Kb. 24,2 megapixel
ISO ÉRZÉKENYSÉG (AJÁNLOTT EXPOZÍCIÓS INDEX)
Fotók: ISO 100–51 200 (az ISO-érték az ISO 50-től ISO 204 800-ig állítható a bővített ISO-tartományban), AUTO (ISO 100–12 800, állítható alsó és felső határérték), Videók: ISO 100–51 200 egyenérték (az ISO érték ISO 102 400-ig állítható a bővített ISO tartományban), AUTO (ISO 100–12 800, állítható alsó és felső határérték)
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (ÁLLÓKÉPEK)
Kb. 610 felvétel (képkereső) / kb. 710 felvétel (LCD-monitor) (CIPA-szabvány)31
KÉPKERESŐ TÍPUSA
1,3 cm-es (0,5-ös típusú) elektronikus képkereső (színes), XGA OLED
MONITOR TÍPUSA
7,5 cm (3,0 típusú) típusú TFT
Kép a(z) α7 III gép 35 mm-es Full Frame képérzékelővel termékről Kép a(z) α7 III gép 35 mm-es Full Frame képérzékelővel termékről
Még senki sem értékelte ezt a terméket

A sütik olyan kis szöveges fájlok, melyeket a weboldalak felhasználhatnak arra, hogy még hatékonyabb felhasználói élményt nyújtsanak.

Ezen sütik nélkül az oldalunk nem tudja a legjobb élményt nyújtani, bizonyos funkciók működése akadályozva lenne.

Név Szolgáltató Cél Érvényesség
PHPSESSIDqmarket.huMunkamenet-azonosító, a látogató böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések között.Munkamenet vége
cookieConsentqmarket.huA látogató sütikkel kapcsolatos beállításait tárolja.1 év
accountqmarket.huAkkor kerül létrehozásra, ha a látogató bejelentkezéskor bejelöli, hogy jegyezze meg az oldal.1 év
cartIDqmarket.huA kosár tartalmának megőrzéséhez használt süti, mely két látogatás között is megőrzi a kosárban lévő termékeket.30 nap

A statisztikai adatok gyűjtése anonimizált formában történik, így a látogató semmilyen módon nem azonosítható ezen sütik tartalmából. Ezen sütik segítségével tudjuk figyelni, hogy viselkednek a látogatók, ezzel is segítve minket a legjobb szolgáltatás nyújtásában.

Név Szolgáltató Cél Érvényesség
_gaqmarket.huA Google Analytics által létrehozott egyedi azonosító a látogatottsági statisztika elkészítéséhez.2 év
_gidqmarket.huA Google Analytics által létrehozott egyedi azonosító a látogatottsági statisztika elkészítéséhez.Munkamenet vége
_gat_*qmarket.huA Google Analytics használja a lekérések gyakoriságának szabályzására.Munkamenet vége
Fel

Kosár

Az Ön kosara üres.