Klarstein Steakhouse húsérlelő szekrény, 352 L, antibakteriális, LED, érintésvezérlés, páratartalom szabályozása
932290,00 Ft
GYIK
- Mennyi ideig tart a hús érlelése a szekrényben?
Az érlelés időtartama általában 14-60 nap között változik, attól függően, hogy milyen állagot és ízt szeretnénk elérni. - Hogyan kell beállítani a páratartalmat?
A páratartalom az érintőképernyős vezérlőpanelen állítható be, ajánlott érték általában 70-85% között van a száraz érleléshez. - Milyen hőmérséklet a legmegfelelőbb az érleléshez?
A hús számára ideális hőmérséklet jellemzően 1-3 Celsius-fok között van, de a készülék lehetőséget ad szélesebb tartományban való beállításra is. - Hogyan tisztítható a szekrény?
A belső tér könnyen tisztítható nedves ruhával. Az antibakteriális UVC-világítás segít fenntartani a higiénikus környezetet.
Használati útmutató
A hús megfelelő érleléséhez helyezze be az alapanyagokat a polcokra úgy, hogy azok ne érjenek egymáshoz. Állítsa be kívánt hőmérsékletet és páratartalmat az érintőképernyős vezérlőpanelen. Rendszeresen ellenőrizze az állapotot, és szükség szerint módosítsa a beállításokat. Az UVC-lámpa automatikusan működik, így külön teendő nincs vele. Használat után mindig törölje át belülről a szekrényt egy enyhén nedves ruhával.





