Oldal kiválasztása

Klarstein Steakhouse húsérlelő szekrény, 352 L, antibakteriális, LED, érintésvezérlés, páratartalom szabályozása

932290,00 Ft

GYIK

  • Mennyi ideig tart a hús érlelése a szekrényben?
    Az érlelés időtartama általában 14-60 nap között változik, attól függően, hogy milyen állagot és ízt szeretnénk elérni.
  • Hogyan kell beállítani a páratartalmat?
    A páratartalom az érintőképernyős vezérlőpanelen állítható be, ajánlott érték általában 70-85% között van a száraz érleléshez.
  • Milyen hőmérséklet a legmegfelelőbb az érleléshez?
    A hús számára ideális hőmérséklet jellemzően 1-3 Celsius-fok között van, de a készülék lehetőséget ad szélesebb tartományban való beállításra is.
  • Hogyan tisztítható a szekrény?
    A belső tér könnyen tisztítható nedves ruhával. Az antibakteriális UVC-világítás segít fenntartani a higiénikus környezetet.

Használati útmutató

A hús megfelelő érleléséhez helyezze be az alapanyagokat a polcokra úgy, hogy azok ne érjenek egymáshoz. Állítsa be kívánt hőmérsékletet és páratartalmat az érintőképernyős vezérlőpanelen. Rendszeresen ellenőrizze az állapotot, és szükség szerint módosítsa a beállításokat. Az UVC-lámpa automatikusan működik, így külön teendő nincs vele. Használat után mindig törölje át belülről a szekrényt egy enyhén nedves ruhával.

QMarket - Otthoni és kerti termékek
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.