Akkor ízlik legjobban az étel, ha tudjuk, hogy mit eszünk! A Klarstein Kraftprotz húsdaráló a kolbászokról és a házi konyha darált húsból készült specialitásairól szól.Ha azt akarja, hogy egy étel rendesen legyen elkészítve, akkor a legjobb, ha sajátkezűleg készíti el. Pontosan ez a mottója a Klarstein Kraftprotz húsdarálónak, amely a legjobb húsokat változtatja át darált húsokra - tehát ideális kolbászok és darált húsból való ételkülönlegességek készítéséhez. Az ember tudja, hogy mit eszik! Végre visszatér a konyhába a húsdaráló, mert ha jó minőségű ételt szeretne készíteni, akkor nem vesz meg akármilyen darált húst, hanem olyan húst vesz, amelyről tudja, hogy honnét származik és ledarálja otthon - a különbség érezhető lesz.A réz motor 700 W teljesítménnyel forgatja meg a Klarstein Kraftprotz húsdarálót, a csigatestet és a benne levő rozsdamentes acél pengéket két választható sebességgel. Így darálódik a hús fáradhatatlanul, amely három, különböző méretű lyukakkal ellátott tárcsán keresztül nyomódik ki - finom, közepes vagy durvára darált hús lesz az eredmény. A frissen darált húst azután fel lehet dolgozni húsgombócnak, fasírozottnak vagy hústekercsbe való tölteléknek. Vagy pedig előkészíthet egy nagyméretű alumínium tálat megrakva fűszerezett husdarabokkal és a kolbásztöltelék készítéséhez való tárcsa felhasználásával finom házikolbászt készíthet. De nemcsak kolbászt, hanem hurkát is. Ön fogja meghatározni, hogy milyen töltelék kerül a bélbe. De ezzel még nincs kihasználva a Klarstein Kraftprotz húsdaráló minden funkciója: a kebbe készítésére szolgáló tárcsa segítségével minden különösebb erőfeszítés nélkül készíthet ízletes bárányhúsos bulgur gombócokat. Ha véletlenül marad egy kevés hús a csigatestben, a visszafordítható áramlási iránnyal vagy a különlegesen erős 1800 W blokkoló teljesítménnyel könnyedén el lehet távolítani.Nemcsak a kolbászokról van szó: a Klarstein Kraftprotz húsdarálóval ízletes darált húsokat tud előállítani az ételkülönlegességek elkészítéséhez.
GYIK
- Milyen típusú húst ajánlott használni?
Legjobb friss sertés-, marha- vagy bárányhúsokat feldolgozni vele – így biztosan természetes és tiszta ízeket kapunk. - Hogyan tisztítsam meg használat után?
A gép alkatrészeit ajánlott szétszedni és langyos vízzel kézzel mosni; ne használjon agresszív vegyszereket. - Mire jó pontosan az eltérő méretű lyukakkal rendelkező tárcsa?
A finom lyuk apróra vágja például fasírthoz valót; közepes alkalmas gombócokhoz; durva pedig például hurka vagy kolbász töltelékeinek elkészítésére. - Tudok vele más alapanyagokat is őrölni?
Bár elsősorban húsra tervezték ezt az eszközt; időnként zöldségek aprítására is használható kisebb mennyiségben.
Használati előnyök
Otthon sütve-főzve nagyobb öröm úgy alkotni egy-egy finomságot, hogy tudjuk honnan származik az alapanyagunk. Ezért szeretjük annyira ezt az egyszerűen kezelhető gépet: segít közelebb hozni minket természetes ízeinkhez.
- Könnyen állítható sebesség – alkalmazkodik mindenféle recepthez.
- Tiszta rozsdamentes acél pengék – hosszú életút egészséges használattal.
- Különféle méretű lyukakkal többféle ételt alakíthat ki könnyedén.
- Belesimul otthoni hagyományainkba: akár családi recepteket is újraalkothatunk vele.