Gyors porszívózás a hosszú eltarthatóság érdekében: a Klarstein Forli vákuumozójával másodpercek alatt légmentesen lezárhatja az élelmiszereket, és akár háromszor tovább tárolhatja. A Klarstein vákuumzacskóinak köszönhetően soha nem fog hiányozni a szükséges csomagolás. Tartósak, szakadásállóak és főzéshez is alkalmasak, ellenállnak minden külső hatásnak, és frissen és ropogósan tartják az ételt: csak mérje meg a szükséges hosszt, vágja le és zárja le.
GYIK
- Milyen típusú élelmiszerekhez használható a vákuumzacskó?
Szinte bármilyen élelmiszerhez alkalmas, legyen szó húsról, zöldségről vagy pékáruról. - Lehet-e főzni benne az ételt?
Igen, a zacskók hőállóak, így sütőben vagy vízfürdőben is használhatók. - Mennyi ideig tárolhatók így az ételek?
Vákuumozva akár háromszor hosszabb ideig frissek maradnak az alapanyagok a hagyományos tároláshoz képest.
Használati útmutató
- Mérje ki a szükséges zacskóméretet és vágja le pontosan.
- Töltse bele az ételt úgy, hogy ne legyen túl tele.
- Helyezze be a zacskót a Klarstein Forli vákuumozóba.
- Kövesse a készülék utasításait a légmentes lezáráshoz.
- A lezárt zacskót tárolja hűtőben vagy fagyasztóban az optimális frissességért.